Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні226
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень418
Попередній тижденьПопередній тиждень2965
За місяцьЗа місяць509142

Самоврядування

ПАРЛАМЕНТ НВК № 14

СТРУКТУРА УЧНІВСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ

ФЕДОРОВА КАТЕРИНА

ПРЕЗИДЕНТ УЧНІВСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ

Учениця 10 класу.

       В УС я маю можливість обєднати дітей, що мають спільну мету. Учнівський парламент, на мою думку, - це перший крок в майбутнє.Для мене цей перший крок, щоб стати керівником великого державного підприємства.

 

 

 

 

 


ЗИЛЬ МАРІЯ

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК

Учениця 10 класу.

          УС для мене – це узгоджена робота учнів для покращення культурного життя школи та освіти. В ньому я намагаюся реалізувати себе. Я працю для того, щоб досягти своєї мети, адже в майбутньому я хочу стати послом України в іноземних державах або працювати в посольстві.

 

 

 

 

 

 

КОНЕЧНА ЮЛІЯ

СЕКРЕТАР

Учениця 9 класу.

Я вважаю, що учнівське самоврядування в школі дає можливість віднайти себе в тій чи іншій справі, яка допоможе в майбутньому досягти успіху. Надіюсь, в майбутньому я стану журналістом.

 

 

 

 

 

 

 

 

Учнівський парламент НВК №14 складається з 5 Мінестерств, які займаються різноплановою роботою.

Плідною працею займається Міністерство Інформації. Впродовж кількох років цим відомством ініціюються щорічні благодійні акції: до Дня людей похилого віку «Милосердя»», для притулку бездомних тварин збір круп, для дітей школи Особлива дитина, долучаюся до міських благодійних заходів(«Серце до серця») Відомство також цікавиться питанням екології, тому впровадило акцію «Збережи дерево» - збір макулатури. Ще одна екологічна акція – «Годівничка для синички» - виготовлення годівниць для птахів та розповсюдження по території школи. Акції проводиться під керівництвом Процюк О.М.Значну увагу приділяють випуску шкільної газетиНормальок, яка стала цікавою інформативною ланкою нашої школи.Безпосередня робота відомства відображається в роботі Шкільного радіо Мрій.

Завданням Міністерства культури  є організація дозвілля учнів,тому щорічно в школі проводять Андріївські вечорниці для старшокласників. Мета – відродити давні українські традиції. На День Святого Валентина проводяться конкурси, розваги та святкова дискотека. Але новим для мінестерстває активізація усіх зусиль для розважальної програми учнів початкових класів, зокрема на перервах. Вже третій рік як міністерство ініціювало типові лише нашому закладу свята, серед яких -Парад Школи, Свято для бабусів і дідусів,Співуча Родина, Басівкутський Куліш, БасівкутськаМасяна,Родинна Паска.

Завданням Міністерста освіти є активізація навчальної діяльності учнів, зокрема, пропаганда самоосвіти під керівництвом Кондрашової С.А..Міністерствозаймається організацією зустрічей з письменниками рідного краю, що дає змогу поспілкуватися зі своїми відомими земляками, дізнатися про новинки їх письменницької діяльності,сприяє залученню учнів для  участі в олімпіадах, конкурсах, МАН, проводять активну роботу з учнями молодших класів, допомагають у навчанні, проводять навчальні ігри, тренінги, допомагають вихователю групи продовженого дня.Щорічно відомство патронує акцію «Діти - дітям», яка полягає у зборі та передачі канцтоварів дітям – сиротам.

Завданням Міністерства спорту є пропаганда здорового способу життя. Щорічно у школі організовується свято до Дня фізкультури та спорту під керівництвом Шанюка І.А.: обов’язковим є спільна ранкова зарядка для учнів і вчителів, проводяться змагання з різних видів спорту,для учнів молодших класів – «Веселі старти». Протягом цих років під егідою Міністерства здійснювались піші походи та пізнавальні екскурсії.

 

Міністерством Дисципліни слідкує за виконанням учнями Статуту школи та правил для учнів. Члени цього відомства курують рейдами «Шкільна форма», «Чистий клас», «Чисте подвір’я»  під керівництвом Сидорчук Л.Г.. Відомство бере участь у проведенні Ради профілактики, а також щільно співпрацює з практичним психологом Корнійчук О.В. та соціальним педагогом Мукомелець І.А.Зокрема під керівництвом  практичного психолога було поведено такі заходи:

-Тренінгові заняття «Дисциплінуй сам себе».

-Година спілкування зі старшокласниками «Як краще підготуватись до ЗНО».

-Діагностика рівня шкільної можливості (старші школярі для молодших).

-Бесіди старшокласників з молодшими школярами.

 

МІНІСТЕРСТВО ДИСЦИПЛІНИ

Куратор: Сидорчук Л.Г.

Войчишина Тетяна

Хилюк Вікторія

Пишнюк Діана

Костюкович Сергій

Задорожна Іванна

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ

Куратор: Кондрашова С.А.

Спіркіна Наталія

Зиль Марія

Мосійчук Анастасія

Кононець Владислав

Варварук Катерина

Скидан Ольга

МІНІСТЕРСТВО ІНФОРМАЦІЇ

Куратор: Процюк О.М.

Лисиця Уляна

Лавренчук Андрій

Конечна Юлія

Парчук Вікторія

Власюк Дарина

МІНІСТЕРСТВО СПОРТУ

Куратор: Шанюк І. А.

Гавлитюк Владислав

Гребенюк Владислав

Тарасюк Владислав

Зиль Петро

Шкурський Олександр

Демидюк Андрій

Бондаренко Ілля

МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ

Куратор: Алембіта А. С.

Однолько Маргарита

Сисюк Катерина

Алмазов Андрій             

Терещук Ліна

Робейко Марина

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.