Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні173
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень365
Попередній тижденьПопередній тиждень2912
За місяцьЗа місяць509089

Міднародний проєкт «Камера… Дія»: презентуємо фільм!

Дорога шкільна родино, поспішаємо поділитися з Вами радісною новиною: продукт польсько-українського проєкту «Камера…Дія» - готовий!

Нагадаємо, що з 26 вересня по 2 жовтня цього року дев’ятеро учнів 11 класу перебували в Замості з метою спільної роботи з польськими товаришами.

Співпраця полягала в створенні кінофільму, який свідчить про те, що в наших народів багато спільного; сприяє формуванню міжнародної толерантності та порозумінню.

Фінансування взяла на себе Польсько-українська рада обміну молоддю та Міністерство освіти і науки Республіки Польща. Учасники української групи ще раз дякують усім причетним до організованої справи.

Молодим українцям зараз особливо потрібні такі проєкти, бо вони дають підтримку й відчуття упевненості в своєму європейському виборі, вселяють надію, що шляхом діалогу й інтеграції можна вирішити будь-які міжнародні суперечки. Ми, українці, хочемо вірити, що схожим шляхом порозуміння невдовзі вирішиться й конфлікт на сході нашої держави.

Пропонуємо усім переглянути фільм «Барви прикордоння», отримати насолоду і, звичайно ж, усміхнутися від побаченого. А ще Ви можете переглянути відгуки про роботу в польських інформаційних джерелах за посиланням нижче.

   

 

польські інформаційні джерела:

https://radomsko24.pl/barwy-pogranicza-film-nakrecony-przez-uczniow-z-radomska-i-ukrainy-30899

 

https://radomsko.naszemiasto.pl/mlodziez-z-elektryka-i-i-lo-w-radomsku-wziela-udzial-w/ar/c5-8501419

 

https://radomszczanska.pl/artykul/barwy-pogranicza-film/726254.amp

PR-центр УО «Нові лідери»

Розроблено Римар Віктор Олексійович.