Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні33
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень225
Попередній тижденьПопередній тиждень2772
За місяцьЗа місяць508949

ЗСУ, з Днем народження!

6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла Закон України № 1934-XII  «Про Збройні Сили України», тож можемо вважати, що сьогодні День народження ЗСУ!

Шкільна родина Рівненського ліцею 14 вітає зі святом наші Збройні сили! Дякуємо за вашу самопожертву. Ми віримо у вашу незламність, мужність, майстерність. Тримайтеся! Перемагайте! Усі наші надії на вас! Повертайтесь живими!

 З нагоди свята учні 5-А класу створили вітальний відеолист нашим захисникам.

   

Класний керівник 5-а класу Любов Сидорчук

 Сьогодні, 6 грудня, учні 6-Б класу відзначили День Збройних Сил України. На виховній годині «Захисники й захисниці! Пишаємося нашими героями!» діти висловили подяку воїнам-захисникам Вітчизни, що боронять нашу землю від ворожого війська РФ, відбиваючи атаки й проводячи наступальні операції для звільнення територій. А ще з сумом і болем у серці згадали полеглих у російсько-українській війні героїв Рівненщини: підготували стислу біографію захисників, переглянули щемливі світлини, на яких вони, молоді та впевнені в собі, мріяли про щасливе майбутнє на рідній землі, проте загинули, рятуючи нас від рашистської навали.

 

Окрім цього, учні склали усні есе на тему «Що я зроблю після перемоги?». Кожен шестикласник має свої плани, мрії на майбутнє. Творчі роботи кожного з них рясніли фразами: «Я вірю в нашу перемогу!», «Український народ не здолати!», «Мрію зустрітися з нашими захисниками!», «Хочу обійняти й низько вклонитися воїнам України за відвагу й патріотизм!», «Щиро дякую тим, хто мужньо стоїть на кордонах нашої держави!».

Українці, вірмо в перемогу, допомагаймо один одному й нашим захисникам, бо разом ми – сила! Переможемо! Слава Героям України!

Шульжук Світлана Анатоліївна, класний керівник 6-Б класу

 

День Збройних Сил завжди відзначався з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Цього року дуже важливо подякувати тим, хто щодня захищає нашу рідну землю від ворогів.

   Тож сьогодні учні 2 -Б класу дізналися історію створення української армії, старанно трудилися над розмальовками для військових. Учні 4-А класу підготували для воїнів привітання, які волонтери доставлять на передову.

Класні керівники Полюхович І.М., Сидорчук Л.В.

    Учні групи подовженого дня під час виховної години, присвяченої Дню Збройних Сил України, створювали малюнки, виголовляли листівки та писали листи нашим ЗАХИСНИКАМ. Їхні роботи разом із солодкими гостинчиками відправляться на передову.

Вихователь ГПД Дзиґа Н.М.

 

Найменші вихованці Рівненського ліцею – дошкільники – знають про День Збройних Сил України. Багато хто з дітей знайомі з нашими воїнами особисто - їхні татусі із зброєю в руках боронять нашу Батьківщину від ворога. Разом із вихованцями групи «Бедрики» бажаємо всім нашим відважним захисникам і захисницям скоріше повернутись із Перемогою в обійми рідних! Віримо і знаємо - все буде Україна! ЗСУ, ви наша надія, запорука щасливого майбутнього.

Вихователь Голуб Олена Олександрівна

День Збройних сил України - це свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день учні 4-Б класу на класній годині вшанували всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну і її незалежність.

     Учні засвідчили патріотичні почуття до рідної землі, звеличували дружбу та взаємоповагу один до одного. А ще написали листи-привітання та подяки воїнам України, до яких власноруч пакували мішечки зі смаколиками для швидкого втамування голоду.

     Класний керівник Касянчук А. Я.

 

      Бути воїном - це найвища форма пожертви. Воїн залишає сім'ю, дітей, друзів та йде боронити свою землю, свою державу, свою сім'ю і всіх українців.

Учні 3-б класу дякують за мужні та люблячі серця, які нас захищають.

До Дня Збройних сил України умілі руки дітей виготовили листівки воїнам з побажаннями. І подарували частинку своїх сердець.

Божого благословіння вам, наші захисники. Віримо у вас, молимося щодня за вас, чекаємо на вас. Слава ЗСУ!

Вінічук Світлана Миколаївна, класний керівник 3-Б класу

       Учні 1-Б класу приєднуються до привітань з професійним святом і всіх побажань українським воїнам. Ви – наші титани! Діти висловили свої почуття до захисників у малюнках, які будуть передані на Схід.

Юсенко Олеся Володимирівна, класний керівник 1-Б класу

   

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.