Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні80
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень272
Попередній тижденьПопередній тиждень2819
За місяцьЗа місяць508996

Всеукраїнський тиждень англійської мови в НВК № 14

                                                               “Those who know nothing of foreign

languages know nothing of their own.”

Johann Wolfgang von Goethe

  

      Дізнатися багато нового і цікавого вдалося учням НВК № 14 впродовж Всеукраїнського тижня англійської мови  12-16 грудня, яким  відзначили закінчення року англійської мови в Україні.

      Під керівництвом вчителів англійської мови Сидорчук Л.Г та Єлхової В.Я було проведено ряд цікавих заходів. Гра « The Smartest Kids» для учнів 5-7 класів, що відбулася 13 грудня, згуртувала дітей та дала можливість проявити здібності, логіку, мислення та знання англійської мови. У чесній боротьбі перемогу здобула команда «Snow». 14 грудня відзначили Шекспірівський день – дев’ятикласники підготували листівки та вітали учнів, вчителів та гостей школи. Вибухом емоцій завершився 15 грудня    квест  «How  do you know Great Britain» для учнів  5-8 класів. Допомагали  провести гру більше десяти педагогів закладу. Діти показали не лише знання історії та культури Великобританії, а й надзвичайну кмітливість та чудову командну роботу. Перемогу здобули учні 7-го класу. До заходів були залучені і найменші учні. Вони із задоволенням виготовляли новорічні листівки та розучували Різдвяні пісні. Цікавинкою тижня став інтерактивний конкурс «Шекспірівськими стежками»: вчитель Сидорчук Л.Г. запропонувала учням переглянути ряд відеороликів на своєму блозі та виконати завдання за їх змістом. Найактивнішими були учні 4-А класу. Відбувся також традиційний конкурс стіннівок, присвячених життю і творчості В.Шекспіра. Учні 6-го класу здобули перемогу, бо підготували найбільше газет.

        Впродовж тижня у вестибюлі школи  до огляду були представлені інформаційний куточок «Reasons for learning English», виставки «Цікаві факти про англійську мову» та «Англійські прислів’я з українськими відповідниками», вернісаж «They changed the world». На перервах демонструвалися інформаційні відеоролики про Шекспіра та його творчість.     

Завершився тиждень підсумковою лінійкою, на якій учні 6 та 7 класів  озвучили мультфільми виробництва  British Council  «Romeo and Juliet», «Hamlet», «William Shakespeare». Солодкими подарунками, сертифікатами та грамотами нагороджені переможці та найактивніші учасники заходів Всеукраїнського тижня англійської мови.

Міністерство інформації Шкільного парламенту

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Розроблено Римар Віктор Олексійович.