Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні66
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень258
Попередній тижденьПопередній тиждень2805
За місяцьЗа місяць508982

В рамках Тижня української словесності

  

   

 Свято-гра  «Жовто-блакитна, калинова – найкраща в світі

наша мова!» в НВК № 14

22 лютого 2017 року в рамках Тижня української словесності в НВК № 14 вчитель української мови та літератури Дашкель Іванна Леонідівна провела свято-гру «Жовто-блакитна, калинова – найкраща в світі наша мова!».

 У грі взяли участь учні 7,8 класів,  об’єднані жеребкуванням у «Команду жовтих» та «Команду блакитних»,  вчитель фізичного виховання Грицак Сергій Володимирович та образотворчого мистецтва Булавська Надія Володимирівна.  Учасники показали не лише знання з української мови, але й кмітливість, загальну ерудицію. Окрім традиційної вікторини, юним мовознавцям пропонувалися творчі завдання – «Перлини мудрості», «Скульптор слова», «Дотик пера». Вболівальники – шестикласники та п’ятикласники теж не байдикували, а допомагали командам вибороти перемогу, здобуваючи додаткові бали у «Пісенній вікторині», грі «Упіймай риму»,  а ще підтримували друзів патріотичними девізами. Журі – «Команда калинових» -  відзначили жагу до перемоги та креативність команд.

Учасники, вболівальники та гості свята отримали справжнє задоволення від мелодійного рідного слова,  ще раз переконалися в унікальності та невичерпності  української мови.

  

  

Міністерство Інформації Шкільного парламенту

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.