Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні162
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень354
Попередній тижденьПопередній тиждень2901
За місяцьЗа місяць509078

У НВК№ 14 класні керівники початкових класів міста збирали перлини

Коштовності люблять усі. Проте вартість мають не лише самоцвіти, а й досвід, уміння, талант до творчості. Збирати перлове намисто майстерності  класного керівника початкових класів у НВК № 14  прийшли педагоги з усього міста.  Їх привітав директор закладу Демчук Юрій Михайлович, а змотивували до творчої праці заступник завідувача  КУ «РММК» Пучко Тетяна Альфонасівна та методист з виховної роботи Будько Наталія Святославівна.

Господарі закладу об’єднали присутніх у чотири команди і влаштували web-квест. Класні керівники міста, розгадуючи педагогічні загадки-підказки та користуючись інтернет-навігатором, отримували та виконували  цікаві завдання. Вчителі початкової ланки НВК № 14 ділилися з гостями своїми напрацюваннями та інноваційними задумами.  Горбатовська Людмила  Володимирівна,  класний  керівник 2-А класу,  провела для запрошених  майстер-клас із  організації «Ранкового кола» з учнями.  Вінічук Світлана Миколаївна, вчитель 2-Б класу, запропонувала попрактикуватись на занятті «Долікарська допомога»: спробувати себе в ролі медпрацівників  та  виконати «роботу над помилками вчителя», розв’язуючи відеозадачі . Учасники методичного заходу відвідали тренінг-практикум  вчителя 3-А класу Сидорчук Людмили Валеріївни та педагога-організатора Стельмах Тетяни Олександрівни «Цікава перерва». Тут команди не лише познайомились з нестандартними формами виховної роботи  між  уроками , а й створили  власний продукт – відеоперерву, примірявши на себе ролі телеведучих та учасників рейтингових  телепередач. Сподобалось педагогам відчути себе мобберами під час організації та проведення мотивуючого педагогічного флешмобу «Ми зможемо все», ініційованого хореографом Матвійчук Ольгою Анатоліївною та заступником директора з виховної роботи Дашкель Іванною Леонідівною.  Провідники-куратори, вчителі початкових класів Демчук Тетяна Феодосіївна, Маліновська Наталія Петрівна, Павлишин Надія Вікторівна, Майгун Тетяна Миколаївна допомагали учасникам  не заблудитися в цехах педмайстерні НВК № 14 та швидко виконувати всі завдання.

Квестівці за вправну працю отримували перлини , з яких на етапі цінування разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Сорокою Іриною Анатоліївною  виготовили намисто. Отримані знання та вироблені практичні вміння допоможуть їм стати майстрами свого діла.

Сучасний динамічний методичний web-квест  подарував освітянам креативні ідеї та незабутні враження.

Адміністрація НВК № 14

     

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.