Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні310
ВчораВчора265
За тижденьЗа тиждень767
Попередній тижденьПопередній тиждень3314
За місяцьЗа місяць509491

Учні Рівненського НВК № 14 проти булінгу!

        18.01.2019 року в 7 – Б класі відбувся психолого-педагогічний тренінг «Дружба в підлітковому колективі. Подолання булінгу» (тренери      Корнійчук О. В., Кондрашова С. А.).

Учні, виконуючи практичні завдання, навчалися аналізувати ситуації проявів булінгу, шукали причини їх виникнення та способи подолання. Кожен учасник тренінгу мав змогу долучитися до активного обговорення відеоролика, поділитися відчуттями, переживаннями, висловити враження від побаченого, порадити, як поводитися в таких ситуаціях.

Під час класної години – тренінгу було використано різноманітні форми роботи: «програвання» ситуації, обговорення відеоролика «Підлітки проти булінгу», діагностика «Асоціації», «Інформаційний кейс», руханка «Покажи емоцію», практична вправа «Рука допомоги».        

        Семикласники сформулювали основні правила поведінки в класному колективі, виявили причини та наслідки агресії, розробили шляхи подолання та способи підтримки учнів, які зазнали булінгу.

         Сподіваємося, що в кожному класі «школи мрій» пануватиме любов, повага та взаєморозуміння, а вихованці закладу та вчителі й надалі почуватимуться затишно.

Корнійчук О.В., Кондрашова С.А.

 

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.