Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні118
ВчораВчора265
За тижденьЗа тиждень575
Попередній тижденьПопередній тиждень3122
За місяцьЗа місяць509299

Готуємось до ЗНО 2023

Якісно підготуватися до майбутнього тестування допоможе самостійне тренування. Для комфортної підготовки до іспитів на сайті ЗНО-ОНЛАЙН розміщено майже 500 варіантів тестів з усіх предметів зовнішнього оцінювання за всі роки його проведення.

Послідовне опрацювання завдань дозволить учасникам підвищити свої шанси на успішне складання тестів.

Спосіб виконання тестових завдань на сайті максимально наближений до справжніх умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна формі в реальних тестах, що покращує адаптацію до виконання завдань.

Після виконання кожного варіанта тесту користувачі сайту зможуть ознайомитися з правильними відповідями на всі завдання цього тесту.

Щоденне вдумливе виконання принаймні 10 тестових завдань сприятиме ґрунтовній підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання та гарантуватиме успішне складання важливого іспиту.

ГОТУВАТИСЯ ДО ЗНО

Опрацьовувати на сайті ЗНО-ОНЛАЙН завдання з певного предмета, що згруповані за темами. Перелік запропонованих тем відповідає чинним програмам зовнішнього незалежного оцінювання.

Таким чином можна опрацьовувати саме ті завдання, які необхідні під час повторення певної теми. Завершивши роботу із завданнями конкретного розділу, учасник може зрозуміти рівень своїх знань із цієї теми й надалі приділяти їй більшу чи меншу увагу.

Опрацювання завдань за тематичними розділами є ефективним як за умов самостійної підготовки, так і під час роботи з учителем, викладачем на курсах чи репетитором на індивідуальних заняттях.

Наразі доступні завдання, згруповані за темами, з таких предметів:

Розроблено Римар Віктор Олексійович.